+2000 Destinationen México Tourism

teacapan ,.

teacapan


det är väl känt för sin frodiga växtlighet och storheten i dess kärr fulla av små öar där exotiska fåglar häckar att lägga sina ägg. Skönheten i Teacapan är unik, är den stora vilda djur och orörda stränder av gyllene sand är perfekt för olika aktiviteter som du och din familj kan göra när du besöker denna tropiskt paradis med mer än en miljon palmer.

I denna kust orörda stränder sticker ut: Getter, La Tambora och The Lupitas, bredvid som är mun Teacapan, en särskild plats för fiske och vattensport.

I dessa stränder kan få byten som havsabborre, snapper, sierra, havsabborre och blåsfisk, svärdfisk och hav.

Njut av en båttur till Bird Island där fulla segel genom mangrove kanaler där man kan titta på delfiner leka grupper i takt med vågorna som produceras av passagen av båtarna, kan du också njuta av en promenad till ön isabel en av de många öarna som ligger 64 km utanför kusten i Stilla havet, Isla Isabel mexikanska ekologiska reserv med klart vatten, tusentals fåglar, frodig växtlighet och en vulkan som gör det till en perfekt plats där du kan vara i kontakt med moder Natur, kan du också ta en promenad till de nyupptäckta pyramiden Skal av de infödda i området.

En annan intressant attraktion som kan ses på de vackra stränderna i Teacapan under sommaren, är den årliga avkastningen av havssköldpaddor. I Sinaloa kuster fann följande arter av sköldpaddor. Den Ridley eller Lora, sköldpadda och Hawksbill Prieta.
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico