+2000 Destinationen México Tourism

På vägen från Merida till Campeche, söder om Yucatan halvön i Mexiko

pomuch campeche


På vägen från Merida till Campeche, söder om Yucatan halvön i Mexiko, har vi en skylt på vägen ("Traditionella bageri Pomuch"), vilket inte är lätt att se om en är inriktad på vägen. Men den anda av forskning och vår smak alltid villig att prova allt som du sätter framför ätbara uppmanade oss att stanna upp och leta efter ingången till den platsen ... (Läs mer och se FOTROGRAFÍAS vi har efter hoppet)


La Villa de Pomuch, som lokalbefolkningen kallar den, är en liten stad som en gång var korsas av vägen och idag har marginaliserats av teckningsoption. Järnvägen passerar genom staden tillbaka parallellt med vägen, och någon gång Pomuch station var den huvudsakliga drivkraften för ekonomisk och social plats. Att berätta den slitna tecknet är vid ingången, det är (eller var) 6284 invånare.


I Pomuch kan se en grön kiosk i mitten av torget och en kyrka hög gula väggar utan slutar mycket slät eller texturerad, som är kännetecknande för kyrkorna i den delen av Yucatan och Campeche. Men vad mer kan du göra för att vara det bageri som annonserar om försäljning av traditionella bröd Pomuch, från bröd eller sandwchón som leder in skinka, gul ost och chili, anis bröd, ungdomar, polvorón tråd tills mjuk och majsbröd och kanel.


Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico