+2000 Destinationen México Tourism

Ixtapa-Zihuatanejo, en av de vackraste strand destinationer i Mexiko, l

Ixtapa-Zihuatanejo,


en av de vackraste strand destinationer i Mexiko, ligger på Stillahavskusten i delstaten Guerrero, 245 miles nordväst om Acapulco, av den federala motorvägen. 200, är ​​dess klimat varm med en medeltemperatur på 28 ° C.
Omgiven av en kedja av berg som ser ner för att möta havet består denna destination den pittoreska staden Zihuatanejo, traditionell atmosfär och där det finns varningar även provinsiella, och den moderna turistorten Ixtapa, känd för sin stora hotell och Marina för 600 båtar.
I Ixtapa-Zihuatanejo kan du njuta av vackra stränder som La Ropa och Playa Linda, med mjuka vågor, idealiska för vila och träna alla typer av vattensporter, speciellt vindsurfing, nära där du kan dyka bland korallrev och kan träna eller sportfiske efter segelfisk, en art som på grund av sitt överflöd i Stilla havet, har gjort Ixtapa-Zihuatanejo den stolt hem turneringen Zihuatanejo årliga internationella Sailfish turnering som hålls varje år i maj.
Men inte alla solsken och hav i Ixtapa-Zihuatanejo, i dess utkanter, täckt med frodig växtlighet, kan du gå camping, ekoturism och vilda djur tittar på Club de Golf Palma Real, listade efter miljövänner som en sann reservation faunan arter som krokodiler och örnar samt delta i att främja och bevara olika arter som hotade Olive Ridley och Hawksbill sköldpaddor. Varje hörn av Ixtapa-Zihuatanejo förvåna dig helt enkelt.


KONSTHANTVERK
De Zihuatanejo hantverk material som används som ädelstenar, gärs, granit och målade element som snäckor, koraller och snäckor, här kan du också hitta den fina arbete i Taxco silver, Amate målningar papper och keramik i regionen Central Valley, liksom traditionella lack Olinala, samma som du hittar i Artisan Market, som ligger på Av 5 maj.
Högtider och traditioner
De viktigaste firandet hölls i Ixtapa-Zihuatanejo är "Navy Day" varje 2 maj, vilket inkluderar firandet av en högtidlig och flytta fana Jungfrun av Guadalupe i Ixtapa Zihuatanejo tillsammans, pilgrimer i båtar smyckade, varefter en massa hålls och en folkfest.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico