+2000 Destinationen México Tourism

XILITLA : surrealism bli en trädgård

XILITLA : surrealism bli en trädgård, som betyder "plats sniglar", är en kaffe stad i Sierra Madre Occidental mountain dalgång omgiven av.
En magisk dröm plats som ligger 350 km från Mexico City, som grundades av en grupp Augustinian missionärer väg till det sextonde århundradet.
Denna plats är omgiven av de mest imponerande vattenfall, höga berg och omfattande vegetation som gör detta område en veritabel Eden för att beundra den stora flora och fauna i området.
Efter år av gömma denna vackra plats, slutade en engelsman vid namn Edward James som förtrollad av denna plats väljer att köpa flera tunnland av ett område som kallas Las Pozas, senare för att bygga det en trädgård med exotiska orkidéer, men en dag en frost som Xilitla föll och utplånade de växter ger vika för byggandet av en serie surrealistiska strukturer, produkt av fantasin av den engelska.
Inom dessa byggnader står Gotiska, och egyptiska Edwar drömlika egenskaper används under byggandet av fönster, hallar, trappor, dörrar, byggnader, osv.
Denna uppsättning av betongkonstruktioner belägna mellan vegetation lyckas göra i Las Pozas Xilitla hisnande landskap där besökare kan föreställa Edward som hans många fantasier.
 är en kaffe stad inbäddat i Sierra Madre Oriental i en av de högsta delarna av Huasteca, tack vare sitt läge är också skördade kaffebönor odlas också citrus.
Bland de mest intressanta sevärdheterna är Xilitla: gården surrealistiskt Edward James, vattenfallet Los Comales, den Saltpeter Cave, den före detta kloster av Augustinians (nu återställd) och Edward James museet ligger bredvid det var huset Plutarco Gastelum i byn som blev ett värdshus som heter The Castle. Detta museum har många personliga objekt samt fotografier av James av denna karaktär.
Xilitla Ordet kommer från nahuatl och betyder plats för sniglar och den högsta geografiska punkten är "sadel" som en kulle formad som en sadel.
I denna pittoreska staden i mitten av förra århundradet ett engelskt namn Edward James började bygga dina drömmar på denna webbplats: en surrealistisk trädgård mitt djungel vegetation Xilitla.
Att besöka gården surrealistiska rekommenderar tjänster av en tour guide som vi kan förklara de strukturer som korsar webbplatsen samt historien om dess skapare som denna konkreta labyrint innehåller konstiga historier.
Från Ciudad Valles guidade turer anordnas denna vädjan och samma dag du besöker källaren av bussarna för att se spektaklet med Swallows in denna djupa avgrund.


             
  
      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico