+2000 Destinationen México Tourism

Los Cabos är en av de vackraste och mest exklusiva destinationer i Mexiko


Los Cabos är en av de vackraste och mest exklusiva destinationer i Mexiko. Ligger på den södra spetsen av Baja California halvön, 220 km söder om La Paz. Dess klimat är varmt, med en temperatur på 26 ° C, stabil under större delen av året.
Här under vintern, kan du bevittna en av de vackraste naturfenomen som inträffar på Mexikos kuster: den uppvaktning, parning och födsel av gråval i Magdalena Bay, under sommaren, kan du gå dykning, paddling, fiske eller leva romantik i några av sina avskilda stränder där du kan se de Arch-monumentala klippformationer skulpterade av havet, som är karakteristiska symbol för denna destination, där de möter vattnet i Stilla havet och havet av Cortez Nyligen förklarade ett världsarv av UNESCO.
I San Jose del Cabo till Cabo San Lucas sträcker sig lyxiga turist korridoren 33 km bort, där du hittar en av de viktigaste utvecklingen i landet för sin underbara hotell? där olika personligheter, vistas för sin utsökta gourmetmat, som är beredd på restauranger erkända för sin utmärkta golfbanor anses vara bland de bästa i världen för sin sport fiske och vackra stränder med alla tjänster för dig och din familj för att tillbringa en oförglömlig vistelse.

Runt och ROUTES Höjdpunkter

I och runt Los Cabos, kan du hitta bra platser att utforska och lära sig om naturen som identifierar denna region av Baja California halvön.
Walking in Los Cabos. Turen börjar med att veta, i San José del Cabo, olika arter av fåglar, sköldpaddor och marina däggdjur i mynningen av San Jose del Cabo, i hjärtat av denna stad. Den har mer än 150 fågelarter och exemplar av flora i regionen kan utforskas med kajak. När du lämnar, ta Mijares Blvd och följ den kommunala palats, byggt i slutet av artonhundratalet. I närheten ligger Plaza Principal, vackra pittoreska plats där du kan njuta av en läcker snö görs med säsongens frukter. Fortsätt din väg och omger byn av Alvaro Obregon Street där du kan besöka kyrkan San Jose, byggd som ett uppdrag. Sedan tar Boulevard Mauricio Castro, hitta tecken för Whale Park, ligger nära Malecon.
Ta den här webbplatsen som en utgångspunkt till Cabo San Lucas, följ vägen, där du kan beundra de olika golfbanor beläget med utsikt över havet Cortez för att komma till Arco, bebodd av sälar och sjölejon, där du kan snorkel och njuta av av sand faller. Om du har nått solnedgången, beundra den nedgående solen på stranden i kärlek om dagsljus tillåter, besök Faro gamla monument 1890, ligger i Cabo falso 19 km från Cabo San Lucas. På att gå till Cabo San Lucas erbjuder fina middagar för middag. Köket i Los Cabos är en läcker exempel på kreativitet och smak.
Promenad runt Los Cabos. Startade i Los Cabos, för det, flytta till staden Todos Santos, som ligger 78 km norr om Los Cabos, där du kan beundra de färgglada gamla hus som följde uppdraget Our Lady of Pilar, den viktigaste arkitektoniska monument område. I dess södra del, kan gå stränder tvättas av strömmarna i Stilla havet, perfekt för sportfiske av arter som bonit, havsabborre, snapper och haj, eller ta en båt och besöka kolonier av sjölejon, som har gett dem berömda vatten Todos Santos.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico