+2000 Destinationen México Tourism

Den historiska staden Aguascalientes,

Aguascalientes Den historiska staden Aguascalientes, delstatens huvudstad med samma namn, ligger i den norra och centrala regionen Mexiko 504 kilometer från Mexico City och 130 kilometer från Zacatecas. Klimatet är mycket behagligt med en genomsnittlig temperatur i intervallet 17 till 20 ° C, på sommaren den maximala temperaturen inte överstiger 23 ° C. </ div>
Med 430 år av liv, är Aguascalientes en fantastisk mosaik av gamla kvarter, kyrkor, torg, trädgårdar, arkitektoniska monument, moderna byggnader, museer, arenor och varma källor som lagts till traditionella evenemang såsom Festival of Skulls eller San Marcos National Fair, en av de äldsta och bästa exemplen på folklore och kultur i regionen, med sina konstutställningar, kulturevenemang, danser och tuppfäktningar, definiera det som en attraktiv och mångsidig.



Aguascalientes
Ingen tvekan också något av diagrammen i denna destination är din typiska fem kvarter: The Station, hälsa, El Encino, Guadalupe och San Marcos, var och en med en rik historia och unik religiösa badade och barock arkitektur som uppnår alla erövra.
Och vad de tempel Aguascalientes som San Diego och Vår Fru av Rosenkransen som en inbjudan att känna den religiösa prakt som bodde i kolonin, och Cathedral Basilica i den historiska stadskärnan.
Andra attraktioner i staden är dess hantverk, speciellt fin genombrutna broderi och textila tekniker behandling som har passerat från generation till generation, för att bli en symbol för den regionala kulturen och vinframställning tradition som erbjuder några av de bästa vinerna landet, viktigt att njuta av lokala delikatesser som lomo "mormor", prov utsökt mat som kan smakade i denna framstående stad.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico