+2000 Destinationen México Tourism

Cempoala var den första staden av betydelse besöks av Cortés i Mexikos territorium


Viktig stad i Mexikanska golfen, grundades omkring 1200 e.Kr. Dess namn betyder "20 vatten", eventuellt anspelar på de många omgivande floder. Bland byggnaderna inkluderar: peppar, utanför dekorerad med skildringar av mänskliga skallar, Temple of korset som återstår av muralmåleri, tempel Caritas, uppkallad efter de små lera skallar pryder sin övre hölje och IV, som består av ett stort muromgärdade område där byggnaderna är av Templo Mayor, de gemensamma skorstenar och den stora pyramiden. Webbplatsen Museet presenterar en historisk översikt av platsen genom rester av delar och andra föremål som finns i de olika undersökningar som har ägt rum där.

Cempoala var den första staden av betydelse besöks av Cortés i Mexikos territorium, där han var värd en man som kallas för hans utomordentliga fetma, den "feta Cacique". Staden avgjordes kring muromgärdade perimetrar som definierade områden av tempel och palats, datum sin antiken elfte till sextonde århundradet.

 De gamla byggnaderna Cempoala visar en imponerande bild av kvadrater och befästningar, omgiven av växtlighet som drosslar permanent detta område kallas "Plats av räkenskaperna", som de kallade Mexica härskare, eftersom det skatten kusten.


Vilken dag är den arkeologiska platsen, tidigare politiska och religiösa centrum av den största staden, vars byggnader gjordes med floden stenar, murade tillsammans med kalk och tillplattad som producerade vid förbränning skal och sniglar, få Således sina byggnader lysa på avstånd som om de var byggda av silver. Den mest spektakulära byggnaden Cempoala är Soltemplet Pyramid eller Cheopspyramiden byggd på samma plattform som står templet, som skiljs åt av en bred plaza. För att komma till denna arkeologiska platsen är den lämpligaste vägen för Jalapa. Cempoala ligger 84 kilometer från Jalapa. Från Mexico City till Jalapa är en köravstånd från 312 kilometer, som genomkorsas i en tid av 4 timmar och 50 minuter, ungefär.


Med flyg är flygtiden mellan de två städerna 1 timme, nonstop. Verksamhet efter touring ruiner, föreslår vi att du besöker stranden Chachalacas som ligger bara 14 kilometer från Cempoala, som har restauranger och strandnära Bowers, eller så kan du bada i floden som rinner där. Andra platser är möjligt att turnera i vackra vattenfall i Texolo, med stora natur i staden Xico, hem till orkidéer, lianer och rikliga grödor kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico