+2000 Destinationen México Tourism

Bucerias hålls tävlingar sand siffror med fantastiska resultat

bucerías nayarit


På stranden i Bucerias hålls tävlingar sand siffror med fantastiska resultat, är det värt att veta, speciellt om man tar hänsyn till att här proven är också gastronomiska läckerheter i regionen, eftersom fisken " Shaken ", ceviches, skaldjur, hummer, osv. Även i Bucerias kan du beundra de färgglada Huichol hantverk, speciellt garn målningar (niéricas), som är mest representativa för regionen. Båten show är öppen varje dag av festivalen med rimliga priser

Bucerias ord som betyder "platsen för dykare" och denna sträcka av 8 km av vit sand och blått vatten är perfekt för surfing, simning och samla snäckor med boogie. Du kan också cykla, skoter eller koppla av medan du beundrar solnedgången. Förutom att fiska offshore arter som segelfisk, marlin, roosterfish, tjur, slät bas, och delta i de traditionella religiösa festivaler i Our Lady of Peace i januari, bestående av pilgrimsfärder till sjöss båtar dekorerade med liveframträdanden och religiösa skäl, fyrverkerier, dans, mexikanska rätter och mycket mer


Beskrivning
Den här stranden, nära en pittoresk stad, utmärker sig genom dess folk, enkla människor, uppriktiga och slag som söker säkerhet och städning stränder. Här hittar du mjuka vågor, vit sand och tunn textur, bäst, den underbara skådespel som kommer att erbjuda sina soluppgångar och solnedgångar.

Men det är inte allt, eftersom vegetationen är också täckta med palmer, och typiska rätter av färska skaldjur, en present till din smak. Deras hantverk gjorda med skaldjur kommer du att älska och framför allt hittar du bekväma hotell, bungalows och sviter att lösa bekvämt.

Här kommer du aldrig att avsluta verksamheten, eftersom det finns affärer, restauranger och nattklubbar, bland annat för den passerar dig utmärkt hela tiden. Också här har plats sjukvård, kommunikation, transport och resebyråer.


Ta sig dit
Bucerias Beach ligger i kommunen Bahia de Banderas, 145 km från Tepic, huvudstad i Nayarit, och bara 6 miles från Nuevo Vallarta.

För att komma till Tepic kan ta ett flyg från Mexico City, med en löptid på en timme, och landa på den internationella flygplatsen i Puerto Vallarta.

Om du föredrar att gå på väg, kan du från Mexico City och ta Mexiko - Guadalajara - Puerto Vallarta - Jarretaderas - Bucerias, med en restid på åtta timmar och 30 minuter.Läge Bucerias

Bucerias är lokalisera i kommunens Banderas Bay Nayarit i Mexiko och GPS koordinater:

Längd (sönderdelning): -105,334722

Latitud (sönderdelning): 20,755278

Byn ligger på en genomsnittlig höjd av 10 meter över havet
Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico