+2000 Destinationen México Tourism

Plats, Puerto Arista ligger 23 km sydväst om Tonala.

Alcozauca kommer från nahuatl, atl, som betyder vatten, cosauhqui, gul, och dess innehåll betyder "i det gula vattnet."

De 32 miles av öppet hav strand med höga vågor, palmer, enkla människor och avlägsna topparna av bergen, gör detta attraktiva en reträtt över livliga staden liv.

I Puerto Arista kan göra fiske, båtliv, ATV, simning, beachvolley, plus att det finns en camping. Det palapas, restauranger, gångvägar, hotell, brygga, café och diskotek där du kan njuta av en god tid med din familj eller vänner.

Attraktiv turist webbplats som har alltid ansetts vara den främsta badorten staten. Det kännetecknas av värme och omsorg av dess folk. Beläget 19 km från staden Tonala, en av de äldsta byarna full av historia och alla kust Chiapas. När du korsar vägen helt asfalterad och i gott skick kan du uppskatta den magiska landskapet som erbjuder Pacific kustslätten.

Den har en yta på cirka 40 kilometer lång sandstrand, en fyr tjänst hotell, pensionat, stugor, apotek, bankomat, livsmedelsbutiker, telefonkiosk, vårdcentral och annan service. I omgivningen hittar du webbplatser som kombinerar skönhet med lugn, som "Bulls Head", en bosättning på stranden av mynningen "Jewel Buenavista", där de traditionella kanoter glider över skummande vågor.



Denna webbplats kan besökas varje dag på året, men det anses högsäsong påsk, en period som äger rum den traditionella skönhetstävling fröken Puerto Arista, där vackra flickor i regionen.

Plats, Puerto Arista ligger 23 km sydväst om Tonala. Att få ta motorväg nr 200 och sväng höger vid km 4. Av Boca del Cielo avstånd är 19 km österut.

Stränderna i Puerto Arista och Boca del Cielo får fler besökare under högsäsong, dvs påsk, nyår och sommaren, men tillströmningen av turister är minimal, så ofta det enda företaget som blir fåglarna, solen, sand och hav. Vi rekommenderar att vistas i Puerto Arista eller Tonala, eftersom i Boca del Cielo inga hotell.
Alcozauca församling, är belägen i den östra delen av staten, inom berg som kallas geo-ekonomiska region. Det ligger mellan latitud 17 º 31 'och 17 ° 17' nordlig latitud och meridianerna 90 º 20 'och 98 ° 31' västlig longitud i förhållande till Greenwich meridianen.







Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico