+2000 Destinationen México Tourism

De Bustamante grottor är i delstaten Nuevo Leon


De Bustamante grottor är i delstaten Nuevo Leon i Sierra de tandköttet, 6 km från den kommunala-Monterrey och 107 km på väg. Bustamante grottor är verkligen en plats att besöka särskilt om du är i området, kan du göra en intressant rundtur inne längs 3 km och beundra underbara klippformationer och oanade formas.El väg är också fantastiskt, verkligen beundransvärd skönhet
Las Grutas de Bustamante, även känd som grottorna i Palmito ligger i Sierra de Gums, 107 kilometer från Monterrey och sju kilometer sydost om staden Bustamante.
Resa genom nordvästra delen av staten, Sierra de Gums, även kallad Sierra de Gomez Bustamante kors och i söder med dalen där det sitter Golondrinas. Ingången är cirka 350 meter från botten av ravinen kallas kon och cirka 940 meter över havet.
Hur man kommer dit?
Walking cirka 107 kilometer från Monterrey från riksväg nr 1 mot Colombia, fördes till staden Bustamante, NL, och i centrum av byn ta vägen kallas "Way to Cone", turnera med ca 7 km
Känna dem!
Turen börjar genom att korsa en tunnel 100 meter lång och 3 meter bred. Grottorna har en längd på cirka 256 löpmeter på en rullator till en temperatur mellan 18 º C.
Interiören i Grutas de Bustamante överraskad av dess skönhet, är det mesta av strukturen av kalksten grottor havssediment, kännetecknas av porös och smidig lösning, vimlar hela höglandet och är mycket känslig för inverkan av vatten genom sprickor och fissurer.
Hur har de bildats?
Bitar av kalcit och fin sand avsattes långsamt och gradvis i botten av grottan, skapar starka molekylära bindningar som resulterade i oändliga former av kreativitet som stoltserar med "naturliga bröst" för att skapa stalaktiter och stalagmiter.
För Unionen dessa kolumner bildades, som trots sin skenbara vitt vax på distans, med reflektion av ljus och skuggor nyckfull presenterar andra ljusa färger.
Schemalägg ett besök grottor
Tisdag till söndag från 9:00 till 17:00 timmar.
Här 2 videor vittnen! mycket bra bilder, måste du besöka snart!
http://www.youtube.com/watch?v=yONZrLHfspE
http://www.youtube.com/watch?v=3gMzjf460qw
På webbplatsen finns:
- Parkering
- Barnlekplats
- Palapas
- Vägen till grottan
- Mirador
- Tillgång Tunnel
- Innerbelysning
- 100% tillgängliga interiör Walkers
respekterar platsen!
njuta av det med dina vänner!
    
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico