+2000 Destinationen México Tourism

Vi vet att Santa Ana var en av de villor som ägs av Marquis del Valle

santa ana del valle


Vi vet att Santa Ana var en av de villor som ägs av Marquis del Valle, Santa Ana för att hedra mor till Jungfru Maria. Enligt forskaren Manuel Martinez Gracida, har staden ett namn i Zapotec, Guiche Guide som betyder "sten Metate".
Beläget i Central Valley Region, 39 kilometer från staden Oaxaca, tillhör distriktet Tlacolula. Det ligger på koordinaterna 17 ° 00 'nordlig latitud och 96 ° 28' västlig longitud, på en höjd av 1.660 meter över havet.
Dess klimat är kallare än varmt, men under månaderna april och mars är varm. Dess vinden kommer från öst.


Den berömda gästfrihet och vänlighet av dess invånare lockar besökare som är glada över att känna sina seder, traditioner och dagliga livsstil.

Här, liksom i Teotitlan del Valle, är historien invävd i sina vackra ull mattor färgade med naturliga färgämnen såsom Cochineal i många färger och mönster från förspanska motiv för reproduktioner av berömda konstnärer.

Denna by har grundläggande tjänster såsom sjukvård, närbutiker, bagerier, butiker slaktare, hantverk marknaden, etc. Turist Y administratörer organisera turer till centrum av staden, dammen och Rancho (i ungefär två timmar första och sista sex timmar respektive). Vi föreslår att du besöker samhället museet som ligger i centrum av staden.


plats
• Santa Ana Valley: Ligger öster om staden Oaxaca, 34 km (21 miles) via motorväg 190 till Näset för att nå Tlacolula, gå norr av befolkningen tills gå avvikelsen till Santa Ana Ungefärlig tid: [0:40]


Ver mapa más grandeInga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico