+2000 Destinationen México Tourism

La Isla La Roqueta tjänade piraterna att dölja

la roqueta acapulco


La Isla La Roqueta tjänade piraterna att dölja sin skatt värdefull produkt av attackerna på Manila Galleon som seglade i dessa vatten. Ön ligger utanför stränderna i Caleta och Caletilla, var är piren varifrån båtarna avgår till ön.

Båten passerar mot Roqueta själv är en stor attraktion, som under turnén är möjligt att observera havsbotten och Jungfrun av Guadalupe, skyddshelgon för fiskare vars bild visas på havsbotten, genom en lämplig glas för detta ändamål i båten.

Väl på ön kan du njuta av en lugn Surf Beach, den lilla djurparken, som är omgiven av träd och växter. Ön har också den berömda restaurangen El Palau, där du kan smaka en mängd färska skaldjur.

Du kan också göra utflykter mellan skogsvegetation av ön och njuta av naturen och djuren i regionen. Ön är också en av de favoritplatser att dyka, för här kan du se många olika färgglada fiskar.

Det var här var han blev berömd på åsnan Roqueta djur som tyckte om att dricka öl.

Den Roqueta, är en mexikansk ö som ligger utanför bukten i Santa Lucia i Acapulco, Guerrero, nära stränderna Caleta och Caletilla av den staden. Den förvaltas och skyddas av marinen.

Denna vackra ö ligger mittemot de berömda stränderna i Caleta och Caletilla Acapulco i Mexico City, är en vacker naturlig olycka blir skyddat område. Ön har cirka åtta kvadratkilometer och kombinerar flera attraktioner för besökare: ett zoo, två vackra stränder, en fyr och dykplatser för nybörjare och erfarna dykare. Fyren erbjuder en enastående utsikt över Acapulco Bay och Jungle Island

Placering av Roqueta Island

Roqueta Island ligger i kommunen Acapulco Guerrero Mexiko och är i GPS-koordinater:

Längd (sönderdelning): -99,906667

Latitud (sönderdelning): 16,822222

Byn ligger på en genomsnittlig höjd av 20 meter över havet.

Ver mapa más grande

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico