+2000 Destinationen México Tourism

Ensenada, den viktigaste hamnen i Baja California, ligger 300 km sydväst om Mexicali

Ensenada,


den viktigaste hamnen i Baja California, ligger 300 km sydväst om Mexicali, huvudstad och 113 km söder om Tijuana. Den har en genomsnittlig temperatur av 21 ° C.
Den kännetecknas av några av de tystaste stränderna runt norra Stilla havet, särskilt Punta Banda, perfekt för dykning och kajakpaddling, medan de omgivande bergen står profiler som skyddar nationalparker och 1857 Constitution Sierra de San Pedro Martir, attraktiva ekoturism områden. Förutom sin naturliga skönhet, är hamnen hem till stora kulturevenemang som framhäver fördelarna med sin gastronomi, som Skördefest, som gör att du kan ta en rundtur i de stora vin hus i Valle de Guadalupe. Ensenada är också en väl synlig plats för kvaliteten på sina turisttjänster täcker golfbanor, spa, barer och nattklubbar där du kan njuta det bästa av livet på Stilla havet.

Runt och ROUTES Höjdpunkter
Wine Route. Starta i centrala Ensenada, ta Carretera Transpeninsular nej. 3 northeastwarden mot Tecate, vid km 73,5 hitta befolkningen i San Antonio de las Minas, där den första husets vin turné: Liceaga Vineyard, med produktiva vingårdar som uppstod Merlot rödvin och vin Chenin Blanc vitt. Efter motorväg. 3, kom till staden Francisco Zarco, Valle de Guadalupe, där huset ligger Château Camou, med mycket modern produktionsutrustning. Sedan kan du besöka huset L.A. Cetto, den största i regionen och vingårdar vars produkter har visat sig vara viner LA Don Luis Cetto Zinfandel Terra och Blanc. Den sista punkten i rutten är Casa Pedro Domecq, den mest äldre i Mexiko och har spektakulära vingårdar för kvaliteten på druvorna skördas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico