+2000 Destinationen México Tourism

Delstaten Oaxaca i södra Mexiko


Delstaten Oaxaca i södra Mexiko, som ligger vid Stilla havet, är unik i att sammanföra alla etniska grupper i regionen förflutna, ca 16, som fortfarande behåller sin seder och kultur, men samtidigt modernitet sida, med all nödvändig välfärd om hotell infrastruktur, dess flytande kommunikation i vården, dess transportnät för att ta emot turister från hela världen.
Dess huvudstad med samma namn, är en kolonial stad som är 550 km från Mexico City och ligger i en dal på 1500 meters höjd över havet, sitt milda klimat året runt, dess koloniala och pre-colombianska de bli en permanent turistmål. Mycket livlig och färgstark erbjuder allt för en oförglömlig vistelse: hotell, lägenheter, barer, restauranger, marknader, mässor, promenader, utflykter, festivaler ...
I Oaxaca kapital är avgörande för att besöka Santo Domingo kyrkan byggdes 1600, Cultural Centre där du kan beundra reliker av guld och jade och förkolumbianska föremål som tillhör olika etniska grupper, domkyrkan, Rufino Tamayo Museum, Basilica de la Soledad stil barock, museum för samtidskonst Cortes, marknaden "November 20" där bland andra specialiteter kan du njuta av choklad i sin tidigaste form, kan marknaden köpas Abastos där alla typer av hantverk och hantverk marknaden för textilier Juarez . Alla mycket billigt!
 Lämnar huvudstaden, erbjuder hela delstaten Oaxaca ett enormt utbud av platser värt att veta, oavsett om kulturturism, för dess arkeologiska kärv som för ekoturism och äventyr.
Geografi delstaten Oaxaca innehåller toppar över 3000 meter, många grottor som är bland de djupaste i världen, till ogenomträngliga djungler, bländande stränder kommer varje år tusentals havssköldpaddor till boet, har den sällsynta förmånen värd världens äldsta träd, den så kallade Tule Tree, 2000 år och nästan 42 meter i omkrets. Deras costaa som Puerto Escondido eller Huatulco tillåter avkopplande eller aktiv semester med vattensporter av de mest skiftande.
Detta tillstånd har två platser deklarerade världsarv av UNESCO och är: det historiska och arkeologiska platsen Monte Alban och har fem klart differentierade regioner: de centrala dalar, berg i söder, Stillahavskusten, bergen av norr och Sierra Mixteca.
Hyr en bil på flygplatsen, med säte i huvudstaden låg staten och korsa det är ett smart val för en annan semester och oförglömliga dagar kan njuta kulturturism, ekoturism andra, andra extrema sporter och varför inte? dagar av ren avkoppling. Ange ealquilerdecoches.es att hitta billiga hyrbilar över hela världen, utan avbokning eller avgifter förändring och försäkring ingår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico