+2000 Destinationen México Tourism

cerro de la bufa

cerro de la bufa zacatecasBeläget vid 2657 meter över havet, är Cerro de la Bufa en idealisk plats för att beundra och omgivande Zacatecas. Den var uppkallad efter Juan de Tolosa. Namnet "Bufa" kommer från ordet för Aragonese ursprung som betyder "gris blåsa" och fick sitt namn efter den första spanska kom i regionen.

År 1914, var skådeplatsen för det sista och blodigaste slaget i den mexikanska revolutionen. Här kan turnera ett antal attraktioner som finns på Esplanaden. Nedan är dessa platser tillsammans med deras beskrivning:

Mausoleum av Lysande Män

Vid foten av toppen av Cerro de La Bufa är mausoleum lysande Män, där resterna av framstående tecken Zacatecanos. Bland dem är: Francisco Aguilar och Urízar (1867-1948) pianist, kompositör och lärare emeritus UAZ. Genaro Codina Fernández (1852-1901) musiker, kompositör och författare belyste mars Zacatecas. Arizmendi Úrsulo Garcia (1882-1937) pedagog och social aktivist för orsaken till arbetare och bönder. Fernando Villalpando Avila (1844-1902) musiker och Zacatecas kompositör.

Tagande av Zacatecas Museum

Det öppnades 1984 för att fira sextioårsdagen av episka slaget vid 1914 känd som "La Toma de Zacatecas" och presentera en grafisk bild av vad som hände i denna stad. I denna enkla rum enkelt och roligt museum turné, på displayen kläder och vapen som används under striden, en modell av hela området där striden ägde rum pekar båda positionerna för de revolutionära trupperna, som de FBI; en karta över 1906 visar den urbana layout Zacatecas vid tidpunkten, förstärkta kopior av tidningar och fotografier (mest Reginald Kahn) artilleripjäser och dokument som visar detta revolutionerande. Stämningen är komplett med tidstypiska möbler återskapa den atmosfär som rådde utanför den militära sammanhang.

Vår Fru av sponsring

I januari 1548, byggde de första kapellet tillägnat jungfru i tacksamhet för hans insatser för att fredligt etablera en ny spansk bosättning i Amerika. Så småningom bilden blev känd i 1656 som Jungfrun av beskydd av Zacatecas. Den tillsyn gjorde kapellet föll i ruin, med den imponerande skulpturer poenaje hästsport i brons och representerar den revolutionära General Francisco Villa, Felipe Angeles och Panfilo Natera.

Cableway

Denna attraktiva sightseeingtur drift sedan 1979 och är en av de mest besökta attraktionerna. I sitt lopp på 650 meter över staden på bara 7 minuter som erbjuder en av de mest spektakulära panoramautsikt. Det finns två säsonger för verksamheten kabel bil: en i botten av kullen cricket, och den andra i den mån nordväst om Cerro de la Bufa. Teknik-och säkerhetsnormer har ursprung i Schweiz.Cerro de la Bufa, som ligger öster om den historiska stadskärnan av staden Zacatecas, stiger till en höjd av 2657 meter. Det berg som serveras bo flera zacatecos stammar, varav ärvt namnet på stadenInga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico