+2000 Destinationen México Tourism

Tecate är en mexikansk stad Baja California


Tecate är en mexikansk stad Baja California som har stora kinesiska inflytandet på grund av migration i början av 90-talet, som ligger nordväst om i landet. Är chef för kommunen Tecate.

Det område av kommunen 3,578.45 km ². Gränsar i söder av kommunen Ensenada, på östra av kommunen Mexicali och väst med kommunen Tijuana, tre adjacencies är med kommuner i delstaten Baja California, är norr gränsar till USA.

Landmärken

Arkitektoniska: Railroad Station, byggd i början av detta århundrade, var järnvägen delen intercalifornia, Malta fabrik, byggd 1929, tidigare huvudkontor, som ligger i rumorosa, byggd 1924, Gilbert ranch i Valle de las Palmas , byggdes i mitten av artonhundratalet, Stadshuset, byggdes i början nitton-femtiotalet, Regional Museum, byggd 1986, Parish Vår Fru av Guadalupe, det första templet, byggt 1931.A Benito Juarez, Miguel Hidalgo och Lazarus Cardenas, ligger runt det stora torget i staden, till Moder, byggd i början av sextiotalet.

Tecate datum från tiden för uppdraget och registrerades under jurisdiktionen av San Diego på sjuttonhundratalet. År 1833 Statsrådet beviljade koncession till Juan Bandini ranch. Den 14 mars, 1861 president Benito Juarez förklarade grundandet av kolonin Farm Tecate, med få rancher och Haciendas. Grunden för staden firas den 2 april 1888 och hans första kartan slutfördes i oktober 1892.
Smaken av ett litet samhälle pittoresk kolonialstil har det Tecate. Tecate är en gränsstad som inte verkar, har omfattande boskap fält landskap, spektakulära berg och gigantiska klippformationer. Tecate också erkänt bryggeri värdar. har flera spa, med specialiserade sjukvården erkänt världen över som La Puerta. Det finns i närheten av staden målningar (åt förhistoriska sten).

staden Tecate ligger i kommunen Tecate (i delstaten Baja California). Den har 59.124 invånare. Tecate är 540 meter.

vädret i Tecate



http://mx.clima.yahoo.com/m%C3%A9xico/baja-california/tecate-148446/




Ver mapa más grande

Tecate- The Wall on the Mountain



Cuchuma de Noche




Cerro del Cuchuma Tecate BC Mexico



Danza de la Tierra al Pie del Cuchuma, 2007



Tecate



Tecate



Tecate




Proteccion Civil, Grupo Beta Tecate



TEKATE NOR-ESTE



Vista desde el Cuchuma, Tecate



Rancho San Lorenzo



entrada a tecate




Tecate Train Depot, Mexico



Garita Internacional



Tecate Near the Border with US



Plaza Comercial Encinos



todo por mi by www.myspace.com/misterhir




Estadio de beisbol



PRESA EL CARRIZO



FRONTERA MX-US



Photos provided by Panoramio are under the copyright of their owners

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

thankyou for visit mexico